Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz czerwony z uszkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

barszcz czerwony opak
woda 1 l
pieczarki kg
cebula szt
masło troche
Ciasto pierogowe porcja
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z uszkami

Kroki postępowania

1
pieczarki obierz drobno skrój,podsmaż z cebula na maśle a następnie duś do miękkości.dopraw do smaku i ostudź
Krok 1 - Barszcz czerwony z uszkami foto
2
zrób ciasto tak jak na pierogi,rozwałkuj,wycinaj z niego małe kwadraty na które kładź porcje farszu i lep uszka które gotuj w osolonej wodzie.
Krok 2 - Barszcz czerwony z uszkami foto
3
przygotuj barszcz czerwony wg przepisu na opakowaniu.podawaj barszcz z uszkami
Krok 3 - Barszcz czerwony z uszkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak