Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grochowa zupa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 20 dag
kiełbasa 20 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
włoszczyzna troche
przecier pomidorowy 3 lyzki
fasola biała 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: grochowa zupa

groch namocz w wodzie i odstaw na noc.włoszczyzna umyj obierz i pokrój.przełóż groch i warzywa do garnka zalej 2 l wody i gotuj na małym ogniu.podsmaż boczek oraz kiełbasę które dodaj do zupy.na samym końcu dopraw zupę do smaku sola i pieprzem i dodaj przecier pomidorowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Hanna5 05.05.2012 14:27
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak