Sposób przygotowania

Margarynę utrzećz cukrem mikserem na puch, dodawać po jednym żółtku, i dalej miksować. Następnie dodawać na zmianę suche składniki( mąki i proszek wymieszane z migdałami) i mokre, a na koniec dać pianę ubitą z białek. wymieszać delikatnie. Przełożyć do natłuszczonej formy i piec ok. 45 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu polać polewą i obsypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Fajna babeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    bajeczna z posypanymi wióarkami kokosowymi...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajna z niej babeczka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda bardzo fajnie i chyba się skuszę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !