Sposób przygotowania

Drożdże należy rozrobić z mlekiem, cukrem i 2 łyżkami mąki. Odstawić je do wyrośnięcia. Gdy wyrosną należy dodać je do mąki z jajkami, stopionym masłem i solą. Zagnieść ciasto. Cebulę należy zeszklić na oleju razem z przyprawami. Ciasto rozwałkować i wycinać krążki. Na każdym krążku kłaść cebulę i zlepiać. Paszteciki smarować jajkiem i posypywać makiem. Piec przez 30 minut w temp. 170-180 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Super paszteciki :) No i ten 20 000 przepis ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    oooo, smakowicie wygladaja! bardzo takie lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    zamawiam takie na sobotę :) adres na priv :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    chętnie bym zjadła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    pyszota:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny dodatek do barszczyku
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !