Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hamrocyk schabowy z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczareki całe 200 gram
cebula biała 1 szt.
schab bez kości 4 szt.
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Hamrocyk schabowy z pieczarkami

Kroki postępowania

1
pieczarki i cebulę kroimy na drobno i smażymy na oleju , przyprawiamy
Krok 1 - Hamrocyk schabowy z pieczarkami foto
2
Schab rozbijamy , doprawiamy i panierujemy , w jajku , mące i bułce
Krok 2 - Hamrocyk schabowy z pieczarkami foto
3
Pieczemy kotlety z dwóch stron na rumianu , przed podaniem nakładamy na niego pieczarki
Krok 3 - Hamrocyk schabowy z pieczarkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 11.03.2014 20:33
pyszne danie mięsne !
Cukiereczek13 05.05.2012 13:38
bardzo lubię takie zestawienie :)
Monika78 05.05.2012 11:44
bardzo podoba mi sie nazwa tego klasycznego polskiego jadla ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak