Sposób przygotowania

Kapustę pekińską umyć obrać z niezbędnych liści oraz pokroić na małe kawałki, marchew obrać zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Przygotowane warzywa połączyć razem w jednej misce, skropić oliwą oraz polać sokiem z cytryny, doprawić solą oraz pieprzem najlepiej świeżo zmielonym, posypać posiekaną pietruszką i wymieszać. Gotową surówkę odłożyć do lodówki by się schłodziła.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !