Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej II

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
marchew duża 2 szt
pietruszka 1/2 pęczku
sok z cytryny 1 łyżka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej II

Kapustę pekińską umyć obrać z niezbędnych liści oraz pokroić na małe kawałki, marchew obrać zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Przygotowane warzywa połączyć razem w jednej misce, skropić oliwą oraz polać sokiem z cytryny, doprawić solą oraz pieprzem najlepiej świeżo zmielonym, posypać posiekaną pietruszką i wymieszać. Gotową surówkę odłożyć do lodówki by się schłodziła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kaja35 11.07.2012 09:56
super
Kaja35 11.07.2012 09:56
super
Kaja35 11.07.2012 09:56
super
Kaja35 11.07.2012 09:56
super
olkaaa 29.06.2012 07:33
super sałatka
Ada-Gaba 28.05.2012 13:10
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak