Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 szt
szczypiorek 1 łyżeczka
mleko 6 łyżek
KIEŁBASA ŻYWIECKA 3 plastry
cebula 1 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka jajecznica

Jajka wbić do miseczki, dodać mleko, szczyptę soli oraz całość ubić, cebule dokładanie obrać jak i posiekać na drobno oraz wrzucić na rozgrzany olej wraz z pokrojoną na różne kawałki kiełbasą, chwilę podsmażyć i wlać przygotowaną masę jajeczną. Smażyć od czasu do czasu mieszając pod koniec smażenia dodać umyty i posiekany na drobno szczypiorek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak