Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto dokładnie takie jak na grulownik i moje kołtuny z budyniem . Zazwyczaj robię jedno przy drugim tylko powiększam proporcje .
Robimy zacier czyli szklanka letniej wody drożdże ,ziemniaki przepuszczone przez praskę, mąka zarabiamy lekkie ciasto i zostawiamy na trzy godziny aby wyrosło ...


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    rewelacja, moze keidys bede miala okazje taki zrobic
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ale pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    Rożne robię, ale takiego jeszcze nigdy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !