Sposób przygotowania

W garnku z wodą gotujemy wywar z dodatkiem kostek warzywnych. Ziemniaki kroimy w kostkę dodajemy do garnka. Marchewkę ścieramy. Kalarepkę obieramy i kroimy w paseczki cieniutkie. Gotujemy ok 1o min. Dodajemy pokrojona w paseczki kapustę. Doprawiamy przyprawa w płynie i gotujemy aż kapusta będzie miękka . Zaciągamy śmietana dodajemy posiekana zieleniną i doprawiamy pieprzem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    już nastawiam wodę :)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię młodą kapustkę, więc i zupę z nią i kalarepką także.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha!;)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jakie połączenie z kalarepka ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !