Sposób przygotowania

W dużej misce mieszamy z sobą kefir i jogurt naturalny .3 łyżki barszczu w proszku rozpuszczamy w 1/2 goracej wody mieszamy do rozpuszczenia chłodzimy. Zimny barszcz dodajemy do kefiru i jogurtu mieszamy.Koperek ,natkę i zielony czosnek siekamy dodajemy do miski. Ogórka i rzodkiewki ścieramy na tarce duże oczka i dodajemy do chłodnika. Doprawiamy sola ,pieprzem. Podajemy z jajkiem na twardo.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    pycha ja też już robiłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    dlatego lubię wiosnę
  • 0
    original
    Opublikowano

    gerdzik

    chłodniczek dobra sprawa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dabrowianka

    super :) już jestem głodna ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !