Sposób przygotowania

Filety poprzekrawać poziomo,tak aby kotlety miały jednakową grubość.Usmażyć je na rozgrzanym maśle na małym ogniu,doprawić solą i pieprzem.Dodać posiekane dymki,pokrojone;seler,pieczarki i papryki oraz natkę pietruszki i estragon.Smażyć około 10 min po czym wyjąć mięso a do pozostałych na patelni warzyw wlać rosół,zagęścić mąką kukurydzianą wymieszaną z wodą(got 2 min)Przed podaniem filety polać przygotowanym sosem z warzywami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczny i zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię takie dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    taki obiad to moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczny ten kurczaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    bardzo pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !