Sposób przygotowania

Kromki pieczywa pszennego opiekamy w tosterze, lub na grillu (możecie także zrobić to na grillowanej suchej patelni)
Z pomidorów usuwamy nasiona i kroimy w kostkę (jeśli macie wrażliwe żołądki radzę usunąć skórę z pomidora)
siekamy liście bazylii, dodajemy do pokrojonego wcześniej pomidora, solimy, pieprzymy skrapiamy oliwą.
Jeszcze ciepłe kromki smarujemy ząbkiem czosnku, nakładamy pomidora wymieszanego z bazylią i przyprawami.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    Jestem ciekawa jak to smakuje ;)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    A ja wiem,jak to smakuje i uwielbiam.Mniam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ale pyszności, muszę zrobić przy okazji grillowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Klasyczne i pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Emeslive ujął to dokładnie tak jak trzeba:) pychota!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !