Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ciasto zagniatamy , wkładamy do lodówki na pół godziny. Schłodzone wyjmujemy , wałkujemy. Wycinam koła foremkami do babek , nie smaruje foremek tłuszczem ale też nie dociskam ciasta do brzegów formy , przebijam widelcem by ciasto było pulchniejsze..


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ale mi smaka narobiłaś :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smacznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    boskie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    pychota.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetnie się prezentują
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    wyglądają bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    Świetne, uwielbiam bita śmietane z truskawkami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    Pyszne te babeczki :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !