Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Cebulę obieramy, kroimy niedbale w kostkę i smażymy ją na margarynie z dodatkiem soli. Wątróbki (ja dawałam gęsie), słonine oraz marchewkę z pietruszką gotujemy do miękkości w jednym garnku, a następnie odcedzamy.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    lubię i pasztet i białą kiełbasę, więc 2w1 też mi posmakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    ładnie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !