Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kiełbaski przekładamy do garnka, zalewamy 2 litrami zimnej wody, dodajemy nieco soli, ziele angielskie, pieprz oraz liście laurowe i gotujemy całość przez 15 minut, aby przyprawy nadały dobry aromat, następnie wlewamy zakwas i gotujemy jeszcze 5 minut.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Taki uśmiechnięty, że aż żal go zjeść :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    czyli wesoła zupka ;) pyszna na pewno ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;D
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    biały pyszny uśmiechnięty barszczyk

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !