Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Dzień przed grillem marynujemy kurczaka i warzywa w następujący sposób.

Oczyszczone mięso kroimy w niewielką kostkę.

Marynatę staropolską rozrabiamy z oliwą i zalewamy kurczaka.

Przykrywamy pojemnik i wkładamy na noc do lodówki.

Paprykę kroimy w kostkę, cukinię w półplasterki a dymkę w plasterki.

Warzywa marynujemy w oliwie wymieszanej z przyprawami.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pięknie wyglądają :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    apetyczne kolorki
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    świetne i pyszne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wyglądają obłędnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne szaszłyki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jagoda5913

    piękne szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !