Sposób przygotowania

Jaja wybić każde oddzielnie do pojemniczka sprawdzając świeżość. Wymieszać. Szpinak oczyścić. Ząbek czosnku rozdrobnić/rozgnieść. Masło rozpuścić na patelni. Dodać szpinak-poddusić. Wlać masę jajeczną. Dodać czosnek i doprawić. Smażyć do uzyskania pożądanej konsystencji. Jajecznice wyłożyć na talerz. Można podawać z grzankami z masłem czosnkowym bądź z ulubionym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    tak jeszcze nie jadłam, super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    na pewno smaczna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiej nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !