Sposób przygotowania

Rozgrzewamy grilla elektrycznego i grillujemy w nim banana przez ok. 5-6 minut. W międzyczasie w osobnych naczyniach rozpuszczamy ciemną i białą czekoladę, dodając do każdego naczynia po płaskiej łyżeczce masła i mieszamy na jednolitą konsystencję. Orzechy łuskamy i dzielimy na mniejsze części. Gotowego banana nakrawamy wzdłuż, polewamy białą i ciemną czekoladą, posypujemy orzechami. Podajemy na ciepło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Dziękuję :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Aż ślinka cieknie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !