Sposób przygotowania

1.Oczyszczony szczypiorek posiekać, trójkąciki serka rozdrobnić na małe cząsteczki.
2.Kabanosy pokroić w drobne cząstki (plasterki) i podsmażyć na patelni. Dodać małą łyżeczkę masła.
3. Jaja wbić pojedynczo do naczynia i wymieszać. Wlać na patelnię i dodać rozdrobniony serek topiony śmietankowy). 4.Cały czas mieszać aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
5.Pod koniec smażenia przyprawić solą i pieprzem i dodać szczypiorek. Posypać kawałeczkami serka z pomidorami.
6.Mistrzowska jajecznica czeka na zjedzenie

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    a gdzie lista składników?
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    właśnie nie rozumiem czemu nie dodało- wyświetla słowa kluczowe a skłądników nie widać:(( napisała do Doradcy.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !