Sposób przygotowania

Czekoladę białą połamać, rozpuścić w kąpieli wodnej, wlać do formy na kieliszki. Czynność powtórzyć z ciemną czekoladą. Pozostawić do przestygnięcia. Kiedy czekolada stwardnieje, wyjąć z formy i można serwować same czekoladowe kieliszki lub napełnić je owocami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    można je ciekawie wykorzystać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    genialne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Dzięki bardzo :) Ja już później eksperymentowałam i je wypełniałam różnymi owocami, nadzieniami itp., więc można je podawać same jako np. prezent (wtedy dłużej postoją) a do spożycia na dziś wypełnić czymś, co akurat mamy w domu i skomponuje nam się ze smakiem czekolady :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Ty to masz zawsze pomysły świetne! Gratuluję pomysłowości. Tacy ludzie mnie zawsze inspirują!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wow świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !