Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę, dodajemy tam kostkę rosołową i wrzucamy skrzydełka. Gotujemy tak aby jeszcze nie były całkiem ugotowane. Następnie wyjmujemy i posypujemy przyprawą do drobiu po myśliwsku, następnie papryką ostrą i oregano. Skrzydełka podpiekamy w piekarniku, na blasze wysmarowanej masełkiem. Można także wrzucić je na grilla;)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    lubię takie sobie pochrupać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smakowicie przyprawione
  • 4
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam takie skrzydełka
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    od czasu do czasu są pożądane ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    smaczne...;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    skrzydełka wyglądają wyśmienicie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię czasem pogryść sobie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !