Sposób przygotowania

Ubijam bita śmietanę na gęsta masę, a w małej ilości wody rozpuszczam żelatynę i wystudzam. Następnie dodaje do ubitej śmietany. Do formy na spód kładę herbatniki, wylewam na 3 cm śmietanę do formy, następnie wkładam znów herbatniki i znów wylewam śmietanę, ponownie herbatniki i na sam koniec masę śmietanową i posypuję migałam. Odstawiam do lodówki na ok.3-5 godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    bomba :-) świetnie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Nie dość, że mam ochotę na coś słodkiego, to jeszcze takie pyszności przyszło mi oglądać ;) Pycha! I oczywiście fajnie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    jakie ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    poproszę kawałek :)
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    superowe, i ladne i proste
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ależ delikatnie to ciasto wygląda, takie lekkie! :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny :) czy to jest forma na tartę czy jakaś inna?
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    świetnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !