Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-serowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 szt.
musztarda 1 łyżecz.
śmietana 2 łyż.
szczypiorek 2 łyż.
cebula 1/2 szt.
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
ser gouda 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-serowa

Jajka gotuję ok. 7 minut od zagotowania wody. Ostudzam, siekam drobno. Cebulę obieram, kroję w małą kostkę. Ser ścieram na małych oczkach na tarce. Do jajek dodaję ser, cebule, szczypiorek i mieszam. Ucieram, dodaję śmietanę, musztardę, sól i pieprz. Wstawiam do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Poison1988 30.10.2012 17:54
też robię takie pasty jajeczne :) mój luby strasznie je lubi :) Super! :)
daria2911 07.05.2012 13:55
super
edita15 03.05.2012 18:27
pycha
tom 03.05.2012 18:23
super :)
Agiatis 03.05.2012 16:54
pasty jajeczne sa najlepsze;)
Marko 03.05.2012 15:59
fajna
Marko 03.05.2012 15:59
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak