Sposób przygotowania

Jajka gotuję ok. 7 minut od zagotowania wody. Ostudzam, siekam drobno. Cebulę obieram, kroję w małą kostkę. Ser ścieram na małych oczkach na tarce. Do jajek dodaję ser, cebule, szczypiorek i mieszam. Ucieram, dodaję śmietanę, musztardę, sól i pieprz. Wstawiam do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    pasty jajeczne sa najlepsze;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    super :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    też robię takie pasty jajeczne :) mój luby strasznie je lubi :) Super! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !