Sposób przygotowania

Do garnka nalewamy wodę i dodajemy udko, po 15 minutach od gotowania się wody, obieramy i kroimy marchewkę i dodajemy kostkę rosołową. Następnie obieramy pietruszkę i drobniej niż marchewki kroimy. Dodajemy do garnka. Gdy już udko i warzywa będą miękkie na małym ogniu dodajemy pozostałe przyprawy. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    nie wygląda zachęcająco
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    Faajny!;) prosty, lekki...
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    najlepsza zupka, gdy bierze choróbsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    ,MMMM fajny;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !