Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, następnie obrać, przekroić wzdłuż na pół i wyjąć żółtka. Twarożek dokładnie rozetrzeć z żółtkami. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Gotową masę podzielić na 3 części.Do jednej dać chrzan, do drugiej koncentrat pomidorowy, a do trzeciej drobno posiekaną zieleninę
Gotowymi masami napełnić białka. Poukładać na specjalnym talerzu, na środek pokroić ogórka. Udekorować dowolnie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Prezentuje się rewelacyjnie :))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    fajne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !