Sposób przygotowania

Twaróg dusimy z jogurtem naturalnym i przyprawą do twarożku. Cebule obieramy z łupiny i siekamy bardzo drobno ,dodajemy do sera.Doprawiamy solą i formujemy kulki. Koperek siekamy i obtaczamy w nim kulki. Młode ziemniaki skrobiemy i gotujemy . Kroimy na plastry . Na każdy plasterek dajemy kulkę twarożkową. Układamy na sałatach ,które solimy i kropimy oliwą .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Smaczne!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ładnie podane gratuluje szyku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !