Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ziemniaki obrać, umyć, pokroić w plastry. Boczek i kiełbaskę umyć, pokroić w kostkę. Garnek, w którym będziemy piekli ziemniaki nasmarować smalcem. Na dno garnka wyłożyć ok. połowę pokrojonych w plastry ziemniaków i połowę boczku i kiełbaski.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,lubimy takie :-)
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszne prażonki
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszne ziemniaczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa metoda, myślę że są smaczne Toje ziemniaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    przepyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    dawno nie jadłam takich ziemniaczków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    extra jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !