Sposób przygotowania

Szpinak polewamy wrzącą wodą- odcedzamy- studzimy- odciskamy nadmiar wody i kroimy według uznania.
Na patelni rozgrzewamy masło- wrzucamy posiekany czosnek i szpinak- przyprawiamy Kucharkiem i sosem sojowym- dusimy.
Gdy cały sos odparuje wykładamy szpinak na podgrzane placki tortilli- posypujemy startym serem i zawijamy.
Możemy dodatkowo włożyć placki do opiekacza.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności');)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo pomysłowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !