Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić np. siatką do warzyw.
Ogórki włożyć do blendera z nożami do siekania i je rozdrobnić.
Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
Wszystko umieścić w misce, dodać majonez i pieprz do smaku i wymieszać.
Można posypać ostrą papryką lub inną przyprawą o ostrzejszym smaku ( ja posypałam ognistym smokiem ).
Podawać z posmarowanym masłem pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam ! musi być pyszne, nigdy nie robiłam pasty z fetą...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    Lubię takie mazidła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Rewelacyjne;) zupełnie coś innego:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !