Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PESTKI Z DYNI NA ZIELONYM JEŻU

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rukola 1 garść
suszony pomidor 3 szt
ser feta 10 dag
dynia 3 łyżki
olej słonecznikowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: PESTKI Z DYNI NA ZIELONYM JEŻU

Umytą i osuszoną rukolę ułożyć na płaskim talerzu. Na sałacie ułożyć drobno pokrojone kostki fety i posiekane w paski suszone pomidory w zalewie olejowej. Przygotowaną sałatkę posypać prażonymi pestkami dyni i skropić olejem słonecznikowym. Sałatkę można podawać z bagietkami czosnkowymi na ciepło

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 24.01.2013 15:39
jak prażyć te pestki?
Patrycja35 02.05.2012 13:31
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak