Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy na plastry, płuczemy, czosnek obieramy, kroimy w podłużne paski i nadziewamy mięso, Na koniec nasączamy karkówkę sokiem z cytryny i posypujemy przyprawą do grilla oraz przyprawą do karkówki. Karkówkę wykładamy na ruszt rozgrzanego grilla. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    aż ślinka leci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie takie mieso
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    super!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajna jest!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczniutkie mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmmm pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mniammm super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    Pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !