Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Udko wkładamy do garnka, zalewamy 2 litrami wody, dodajemy takie przyprawy jak jarzynke, pieprz, ziele angielskie i liście laurowe i gotujemy do miekkości mięsa, po czym udko wyciagamy. Pieczarki ucieramy na grubych oczkach, przekładamy do naszego wywaru i gotujemy całość do miękkości grzybków,


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    mmmm pycha:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zupka dla mnie ....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    lubię pieczarkową:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !