Sposób przygotowania

Makaron ryżowy gotujemy w osolonej wodzie. Fileta kroimy w niewielką kostkę i podsmażamy na tłuszczu,ogórka i pomidora kroimy w drobną kostkę. Kukurydzę odcedzamy,dodajemy szczypiorek i mieszamy wszystkie składniki. Doprawiamy solą i pieprzem po czym mieszamy z majonezem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też mi się podoba.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jakoś mnie ten makaron unika w sklepie nie spotkałam go tam.. chyba źle szukam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !