Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Gotujemy budyń: 1,5 szklanki mleka gotujemy z dodatkiem 3 łyżek cukru oraz łyżeczką masła.W między czasie w 250 ml mleka rozrabiamy budyń i dolewamy do gotującego się mleka.Energicznie mieszamy.Odstawiamy do ostudzenia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam takie rogaliki, ale z samym dżemem, bez budyniu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    też tak robię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !