Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa gulaszowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 20 dag
mięso od szynki 1/2 kg
makaron muszelki
pieczarki 20 dag
przecier pomidorowy 1/2 słoiczka
sól
Kucharek przyprawa do potraw
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa

Mięso myjemy kroimy w małą kosteczkę , podsmażamy na patelni wraz z mięsem mielonym . Cebulę i pieczarki obieramy kroimy i siekamy -także podsmażamy , wrzucamy do garnka wraz z przyprawami zalewamy wodą i gotujemy na małym ogniu gdy mięso zmięknie wrzucamy nie pełną szklankę makaronu dodajemy przecier i dusimy do miękkości i mięsa i makaronu . Taką zupę nie trzeba już zagęszczać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 23.03.2013 15:53
Smaczna i pożywna
Aleksandraa 01.09.2012 10:26
pycha
Seba 21.08.2012 09:26
smaczna
reniatka 07.07.2012 20:02
fajna
ronald88 04.05.2012 11:33
super
Monika78 02.05.2012 20:21
moje smaki :)
Wafelek2601 02.05.2012 08:55
super
anja3107 02.05.2012 08:51
pycha
gosia47-47 02.05.2012 07:50
smaczne
Anio?eczek 02.05.2012 07:25
super!
Anio?eczek 02.05.2012 07:25
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak