Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłuszko z miodem i ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłko 2 szt
miód 1 łyżeczka
mleko 1 szklanka
orzechy
rodzynki
ryż 1/2 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłuszko z miodem i ryżem

Z jabłka odcinamy górną część i wydrążamy . Wyciagnięte i odcięte jabłko kroimy w kosteczkę . Ryż gotujemy na mleku. Do zimnego ryżu dodajemy łyżeczkę miodu ,posiekane orzechy ,rodzynki i kawałki jabłka .Mieszamy i nakładamy do jabłka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 16.08.2012 16:41
robię podobne ,ale bez ryzu
Magula 13.07.2012 10:32
lubie takie deserki
gosia47-47 02.05.2012 07:51
dobre
Anio?eczek 02.05.2012 07:26
pychotka!
iwa643 02.05.2012 06:29
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak