Sposób przygotowania

Wymieszaj starty parmezan, mak oraz sezam. Na blasze wyścielonej papierem do pieczenia połóż foremki w kształcie koła i usyp nie za wysokie kupki. Spłaszcz kupki łyżeczką. Połóż patyczek od lizaka na kupce i przysyp miesznką parmezanową. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 180C na 5 minut. Odstaw do ostygniecia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    O fajne do piwa :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Fajniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    fajny pomysł
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajne lizaki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo pomysłowa przekąska.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !