Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

średnią cebulę należy pokroić w kostkę, następnie zeszklić na oleju, w dalszej kolejności dodajemy posiekany czosnek ( najlepszy polski, jest nie duży ale za to ma w sobie mocny smak. i chwilkę ze sobą mieszamy a następnie zdejmujemy z ognia.

Do mięsa mielonego dodajemy wszystkie skłądniki czyli bułkę tartą, cebulkę i jajko . Wszystsko ze soba dobrze mieszamy. Dodajemy przyprawy i znowu wymieszać nalezy wszystko ze sobą.
Dodajemy obrane pokrojone w kostkę pieczarki i wszystko ze soba mieszamy.
Jeżeli masa będzie za rzadka podsypujemy ją jeszcze bułką tartą.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Fahny pomysł!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Fajne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !