Sposób przygotowania

Ryż wsypujemy na patelnie z masełkiem dodajemy warzywa .Posypujemy kucharkiem podsmażamy ,mieszamy wlewamy wodę dusimy pod przykryciem . Gdy ryż napęcznieje a warzywa są miekkie ,danie jest gotowe przed podaniem posypujemy startym parmezanem .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pyszne na lato
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Prosta i pyszna potrawa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    to może być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Też takie risotto gotuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !