Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z cebulką na skwarkach z boczku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko
boczek wędzony
cebula biała
kiełki rzodkiewki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z cebulką na skwarkach z boczku

Boczek kroimy w kostkę i wytapiamy na mocno rozgrzanej patelni bez dodatku tłuszczu, dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebulę i szklimy.
Dodajemy jajka i smażymy jajecznicę.
Na koniec doprawiamy solą i pieprzem i posypujemy kiełkami.
SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 01.05.2012 13:17
wygląda smacznie
Patrycja35 01.05.2012 12:40
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak