Sposób przygotowania

Jabłka obrać. Pokroić na plasterki. ( bardzo cienkie)
Włożyc do garnka i podpiekać na małym ogniu. Ciągle mieszając.
Dodać cynamon i cukier, żeby było słodkie.
Gdy jabłka będą się rozpuszczały na mus, wyjąć.

Smacznego !

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • -2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Zdjęcie jest tak małe,że trudno zobaczyć co na nim jest, ale na pewno nie jest to mus jabłkowy.A jabłka mają się usmażyć a nie rozpuścić! Rozpuścić, podpiekać... Co to ma wspólnego z musem jabłkowym?! Może zanim zaczniesz dodawać "przepisy" poczytaj i pogotuj trochę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dziwny ten przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Dziwny przepis właśnie ;/
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też jak robiłam to inaczej to wyglądało

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !