Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mus jabłkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 1 kg
cynamon trochę
cukier trochę

Przepis i sposób przygotowania na: mus jabłkowy

Jabłka obrać. Pokroić na plasterki. ( bardzo cienkie)
Włożyc do garnka i podpiekać na małym ogniu. Ciągle mieszając.
Dodać cynamon i cukier, żeby było słodkie.
Gdy jabłka będą się rozpuszczały na mus, wyjąć.

Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.07.2013 10:03
też jak robiłam to inaczej to wyglądało
caffee_tea 13.05.2012 21:59
Dziwny przepis właśnie ;/
parysek10 01.05.2012 13:19
dziwny ten przepis
Henryka2 01.05.2012 11:20
Zdjęcie jest tak małe,że trudno zobaczyć co na nim jest, ale na pewno nie jest to mus jabłkowy.A jabłka mają się usmażyć a nie rozpuścić! Rozpuścić, podpiekać... Co to ma wspólnego z musem jabłkowym?! Może zanim zaczniesz dodawać "przepisy" poczytaj i pogotuj trochę.
motyl 01.05.2012 10:55
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak