Sposób przygotowania

W garnku wlewamy wodę, dodajemy kostkę bulionową i jak będzie się gotowała dodajemy makaron. W tym czasie kroimy w kostkę kiełbasę i boczek, podsmażamy na patelni na rozgrzanym masełku. Gdy podsmażymy dodajemy do garnka. Jaja gotujemy osobno na twardo. Gdy makaron będzie al-dente, rozrabiamy barszcz biały z torebki według przepisu na opakowaniu i dodajemy do garnka, chwilkę jeszcze gotujemy. Na koniec doprawiamy wedle smaku, majerankiem, solą i pieprzem. Zestawiamy zupę z ognia. Jaja obieramy, kroimy i dodajemy do garnka. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię takie zupki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo pożywna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    zupka mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    na pewno dobra...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mmm super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !