Sposób przygotowania

Części królika posypujemy papryką ostrą, suszonym chili oraz Kucharkiem. Nacieramy i kładziemy na rozgrzanym oleju. Smażymy najpierw na dużym ogniu rumieniąc. Potem ogień zmniejszamy, królika przykrywamy i smażymy po 7 minut z każdej strony. W razie potrzeby dolewamy wywaru warzywnego, w którym królik będzie lekko się dusił. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wieki temu jadłam mięso z królika......
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pyszności króliczek! Czuję go z młodymi ziemniaczkami i sałatką z buraczków! Pomarzyć dobra rzecz...
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ja na jutro planuję, pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oj, dawno nie jadłam takiego królika...
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    apetyczny królik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !