Sposób przygotowania

Przekrawamy jabłka wycinamy gniazda nasienne . Roztapiamy w garnku krówki . Smarujemy jabłuszka krówka i posypujemy migdałami . Zapiekamy w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    smaczne i zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne połączenie!
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam takie dania
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam takie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pomyslowe i smaczne ile czasu zapiekamy?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !