Sposób przygotowania

Jajko, cukier puder i kakao razem utrzeć. Rozpuścić margarynę i dodać do ucieranej masy i jeszcze chwilę ucierać.
Polewa jest idealna do ciast, tortów ,lodów i deserów.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    wszystko co slodkie musi byc dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andrzejek malutki

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    naprawdę super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !