Sposób przygotowania

Truskawki opłukać, osączyć, oderwać szypułki. Zmiksować dolewając sok pomarańczowy, jogurt i śmietankę. Ew. dosypać cukru, ale jeśli truskawki są dojrzałe to nie trzeba. Składniki płynne powinny być dobrze schłodzone.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Szkoda, że sezon truskawkowy trwa tak krótko! Pycha!
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Ewa, zimą można wykorzystać owoce mrożone
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pozostalo czekac do lata :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !