Sposób przygotowania

Śmietanę ubijamy na sztywno, gdy ją ubijemy stopniowo wlewamy skondensowane mleko. Na samym końcu wsypać ulubione dodatki w moim przypadku starta gorzka czekolada. Przełożyć do pojemnika i schłodzić najlepiej przez całą noc.
* inspirację zaczerpnęłam od muffinki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Piękne.
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Rewelacja :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    apetyczne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !